søndag 27. september 2009

Cascais

Nå ligger vi i Cascais utenfor Lisboa og venter på det rette været for å komme oss ut til Madeira. Siden forrige blogg har vi besøkt Leixios, Figuera de la Foz og Peniche. Alle hyggelige steder på Portugalkysten. En liten statistikk for turen så langt: vi har seilt 2276 nautiske mil, har besøkt 40 havner og 9 forskjellige land, motoren har vært brukt 240 timer og vi har fylt 342 liter diesel.. Ellers føler vi at vi har kommet til syden, mye sol og varme og mange delfinbesøk :-)

3 kommentarer:

  1. Hei på dere. Litt av en bragd dere har gjordt så lang. Vi har vært på Koster i helgen. Litt færre nautiske og litt færre delfinbesøk men en koselig tur i høstsol og bra vind.Her nærmer det seg jo sesongslutt så vi prøver å få med oss de helgene som er igjen.Håper dere snart får godvær og kan fortsette.Kos dere videre. Høsthilsen fra mannskapet på Timeout

    SvarSlett
  2. Dette ser jo helt nydelig ut :D
    Her hos meg kommer høsten for fullt! Måtte skrapa is i dag før jeg dro (det er ikke første dagen heller :D ) Men har hatt en flott helg med masse fint vær. Kari Malin hadde 50 års lag i helga, så vi "damene på torget" reiste for å feire henne :D Utefest i Lundbergskogen med ca 15 grader i slutten av september. Kjempekoselig!
    Kos dere masse, og lykke til videre!
    Klem fra Kjersti Mitseim

    SvarSlett
  3. Jeg føgler med stadig. Akkurat nå kom en venn å vi er planlegger skituren til Gålå til April. Det passer nok ikke helt i deres verden dernede. I kan vel ikke regne med snø. Stakkers. Jeg ønsker flere delfiner! Og ikke så mye regn som var i øst spania de siste dagene. Kjære hilsen Carsten og Ehscha.

    SvarSlett